Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

!!!!...... εκτακτο....συμβαινει..τωρα

Το κόκκινο κρασί μπλοκάρει το σχηματισμό λιποκυττάρων


Το  κόκκινο κρασί μπλοκάρει  το σχηματισμό λιποκυττάρων


Η piceatannol, η οποία αποτελεί μία ένωση που απαντάται στο κόκκινο κρασί, στα σταφύλια και σε άλλα φρούτα, είναι σε θέση να μπλοκάρει τις κυτταρικές διεργασίες που επιτρέπουν στα λιπώδη κύτταρα να αναπτυχθούν σύμφωνα με τα ευρήματα μιας μελέτης που διεξήχθη από το Purdue University και δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Biologica

...
Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου